Leer kinderen onderzoeken met sterrenkunde als inspiratiebron
Sterren in de klas

Preview

Download hier de preview van
´Sterren in de klas´

Foto's: Niels Blekemolen

Contact

karin heesakkers
Meer weten? Neem contact op, leuk!

Het liefst ontvang ik een e-mail omdat ik regelmatig in een training sta of coaching geef. Wil je liever bellen? Mail me dan je telefoonnummer met tijden waarop je bereikbaar bent, dan neem ik zo snel mogelijk contact op.

Postadres:
Platolaan 32
3707 GG ZEIST

KvK: 30160363
BTW: NL001693404B77

E: karin@kleinkracht.nl
M: 06-28952441

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Karin’s activiteiten? Kijk dan op de website van KleinKracht Daar kun je je aanmelden voor de KleinKracht nieuwsbrief. Direct aanmelden? Dat kan hier.

'Karin Heesakkers weet als geen ander hoe je astronomische informatie op een enthousiaste en inspirerende wijze kunt overbrengen op jonge kinderen. Dit overzichtelijke boek is een handreiking naar leerkrachten en ouders die misschien zelf wat drempelvrees voelen bij alles wat met het heelal te maken heeft.'

Govert Schilling

wetenschapsjournalist sterrenkunde

'Wat een prachtige manier om kinderen nieuwsgierig te maken en te prikkelen tot het stellen van vragen. Onderzoekend leren noem je dat. Mijn leerlingen kijken elke week reikhalzend uit naar hun 'sterrentijd'. Het is zo leuk om je samen te verbazen over de uitgestrektheid en schoonheid van het heelal.'

Jolien Bosman

leerkracht hoogbegaafdenonderwijs

Karin Heesakkers (1967) studeerde sterrenkunde in Utrecht en werkte een tiental jaren bij Cap Gemini. Sinds 2000 verzorgde ze vanuit haar eigen bedrijf KleinKracht gastlessen op basisscholen en ontwikkelde zij vele nieuwe lesmaterialen. Nu traint zij leerkrachten en ouders om zelf sterrenkunde lessen te geven, geeft zij lezingen en workshops.
Met enorme bevlogenheid maakt zij sterrenkunde toegankelijk voor kinderen via de volwassenen om hen heen, vanuit de visie dat een eigen mening vormen en een open, nieuwsgierige levenshouding het leven van ieder mens verrijkt.